Rólunk

A lakberendezés és a design iránt nyitott és fogékony vállalkozásként sokszor szembesültünk azzal a problémával, hogy vendégeinket nem tudjuk elegendő hellyel kínálni, illetve az igazán igényes, designos kisbútorok, ülőkék csupán drága lehetőségeket kínálnak az otthon szerelmeseinek. 

Mindezek mellet a székek nem adják meg azt a kötetlen hangulatot, ami egy baráti összejövetel, családi dumaparti hangulatához kell. Puffjaink könnyű, 2,5 kilógrammos súlyuknak köszönhetően, nagyon egyszerűen mozgathatóak. Strapabíró, masszív szerkezetük nem engedi meg, hogy használója elsüppedjen az ülőalkalmatosságban. Tárolása nagyon egyszerű, hiszen egyben egy gyönyörű design lakberendezési tárgy is, így el sem kell rakni, mert használaton kívül is az otthonod meghatározó díszévé válik.

Használható ezen kívül tálcát a tetejére rakva, kisasztalként; ágy mellé téve, éjjeli polcként; ágyvégben, ülőkének; fedett teraszon, balkon garnitúrának; fotellel, kanapéval kombinálva, lábtartónak; de használható akár egy dekorációs elemként is bárhol az otthonodban. Kötött mintázata nagyon eredeti megjelenéssel ruházza fel a puffokat, így már csak a vérmérsékletednek megfelelő színt kell kiválasztanod.